Over mij

Ik ben Carolien Rijkens. Welkom op de website die ik sinds augustus 2016 leven in blaas. SAMSUNG CSCIk ben 18 jaar oud en ik woon in Singapore. Ik zit op een internationale school waar ik in het Engels les krijg. In Nederland heb ik havo 4 afgemaakt en daarna ben ik naar grade 10 gegaan. Ik doe examen in grade 12.
Al zolang als ik me kan herinneren wilde ik naar de Pabo om daarna juf te worden. Ik heb nu echter, misschien wel als gevolg van alle andere veranderingen in mijn leven, hier vanaf gezien. Mijn perfecte droombaan heb ik nog niet gevonden, maar ik ben zeker hard op zoek! En ik heb er vertrouwen in dat me dat zal lukken.

Ik ben opgegroeid in Nederland en ik heb een hele normale jeugd gehad. Totdat er in januari 2015 aan ons werd gevraagd of wij eventueel naar Singapore zouden willen verhuizen. Ik kan me herinneren dat mijn vader tijdens het avondeten aan ons vroeg of we dat zouden willen. Hij zei er wel bij dat er op het werk alleen ‘een klein ballonnetje’ opgelaten was. De kans dat het werkelijkheid zou worden was dus heel klein. Een jaar later, in maart 2016, kregen we, na een spannende periode, te horen dat het door zou gaan. Ik was blij en ik ging vol energie het avontuur tegemoet!

Een deel van die energie heb ik in deze blog met video’s gestopt. Mijn blog is voor mij een soort draadje, verbonden aan het vertrouwde Nederland.
Volg mijn blog om als eerste op de hoogte te zijn van mijn ervaringen! Je kunt mij ook nog op YouTube en Facebook terugvinden.

Ik zou Singapore omschrijven als ‘het Westerse Azië’, maar met andere woorden: ‘top’! Singapore is een avontuur dat ik nooit had willen missen.

 

 

Bekijk hier mijn kanaaltrailer:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s