video Lekker tekenen | Video

Het is een tijdje geleden dat ik iets had geplaatst en daarom komen er vandaag twee dingen online op mijn website. Als eerste deze video!

Hierin maak ik mijn eigen doodles die allemaal te maken hebben met Singapore!
Er zitten onder andere tekeningen bij van Marina Bay Sands, Gardens by the Bay, de Cloud Forest en de Flower Dome, de Merlion en de Singapore Flyer.

Misschien heb je het gemist en misschien was het je wel opgevallen. Tegenwoordig is het helemaal ‘in’ om te doodlen en te handletteren. Zelf heb ik nu ook een bullet journal en ik ben er heel enthousiast over! In dit boekje hou ik onder andere bij wat ik op een dag doe, ik heb er een slaap- en water tracker in zitten, maar er is ook plaats voor to do lijstjes en voor losse tekeningetjes! Het lijkt me leuk om hier over 30 jaar weer in te kijken, omdat deze periode in Singapore natuurlijk heel bijzonder is! Willen jullie meer weten over wat een bullet journal is en hoe ik die heb ingedeeld (want je tekent alles zelf), laat het me dan weten, want dan kan ik er een keer een video over maken!

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s