aside Welkom terug!

Daar ben ik weer! Nadat ik een maand vakantie heb gehouden op mijn website komt er nu weer elke week op zaterdag iets online. Ik heb er inmiddels 3 schoolweken opzitten en dat heeft me de tijd gegeven om de heimwee naar Nederland weer een beetje weg te stoppen en weer aan het schoolleven te wennen!

Er zijn aan het eind van vorig jaar best wel wat students vertrokken, maar dit jaar zijn er ook weer een heleboel bijgekomen! Onder andere twee meisjes die ik ook erg aardig vind! Soms lijkt het alsof ik mezelf zie (van hoe ik vorig jaar was) en dat is wel grappig!

In onze vakantie zijn we eerst twee weken naar Bali en Lombok geweest. Daarna nog drie weken naar Nederland. Van allebei de vakanties heb ik heel erg genoten! Mocht je het gemist hebben, dan kun je hieronder de video bekijken die ik van onze eerste vakantie heb gemaakt. Ook kun je een aantal foto’s terugzien bij dit bericht:

https://caroliensingapore.com/2017/07/22/vakantie-op-bali-en-lombok

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s