video Vakantie op Bali en Lombok

Twee weken vol zon, zee, strand maar ook cultuur en natuur. We hebben heel veel gedaan tijdens onze vakantie in Indonesië.

Bekijk hier de video die ik heb gemaakt, en bekijk daar onder een aantal foto’s met korte verhalen.

 

 

IMGP0870
Eén van de leukste dingen vond ik de apen. We waren in het Monkey Forest waarin, zoals de naam al aangeeft, ontzettend veel apen zijn. Je mag ze bananen geven, maar ze niet aanraken. Maar… zij komen soms wel naar jou toe! Ik had die dag een knot in mijn haar en dat vonden de apen zeer interessant. Ik heb dus ook meerdere malen een aap op mijn schouder of op mijn hoofd gehad!

 

IMG_9334
Op Bali zijn zo’n 3 miljoen voertuigen, dat vertelde onze gids. Daarvan zijn 80% brommers. Dat betekent dat er op Bali dus 2,4 miljoen brommers zijn! Dat is bizar! Helemaal als je bedenkt dat er in Nederland nog geen 1,2 miljoen brommers zijn, oftewel minder dan de helft, terwijl Nederland meer dan 7 keer groter is!

 

IMG_9039
De mooie rijstvelden hebben veel indruk gemaakt. Het is allemaal zo ruim, zo groot en zo natuurlijk, maar ook gestructureerd. Een wandeling maken in deze omgeving was echt niet erg!

 

20170709_111004.jpg
Toch was het niet altijd een pretje om actief bezig te zijn. Zo hadden we een fietstocht gepland, en ondanks de stromende regen ging die gewoon door. Oftewel: op de fiets door weer en wind, eigenlijk gewoon lekker Nederlands.

 

IMGP0799.JPG
En overal bezochten we tempels. Eentje hier en eentje daar. Voor mijn gevoel sloegen we niks over, maar toch vermoed ik dat we er nog duizenden niet gezien hebben. Bij een aantal moesten we onze blote benen bedekken. Dat kon met een doek die we zelf meenamen of met een doek die we daar gewoon konden pakken.

Het was een mooie, onvergetelijke vakantie waar wij allemaal heel erg van hebben genoten!

 

7 comments

  1. woow mooie foto’s heb je, welk fototoestel gebruik je? Heb je ook een speciale filter gebruikt (zoja welke?) ik wil dit ook kunnen.

    groetjes

    Caro

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s