video de Cloud Forest en de Singapore Flyer | Video

“Nee, daar wachten we mee totdat Oma er is.” werd er altijd gezegd als we vroegen of we eindelijk een keer in de Singapore Flyer mochten. De Singapore Flyer was tot 2014 het hoogste reuzenrad ter wereld. Het reuzenrad is 165 meter hoog, maar het record werd in 2014 door een reuzenrad in (3 keer raden…) Amerika. Dat rad is 167,6 meter hoog.

Vorige week was het eindelijk zo ver!! Onze oma, oom en tante kwamen naar Singapore toe voor een bezoekje. En dus mochten we ook eindelijk in het reuzenrad. Daarnaast bezochten we de Cloud Forest, één van mijn lievelingsbezienswaardigheden in Singapore. Het is een soort berg waar je omheen kunt lopen via een brug. Alles is bedekt met bloemen en er is een grote waterval. Het gebouw ernaast is de Flower Dome, dit lijkt op de Cloud Forest. Er is geen berg, maar wel veel mooie bloemen. Eerder al plaatste ik foto’s van de Flower Dome, die kun je hier bekijken. Foto’s van de Cloud Forest en het uitzicht vanaf de Singapore Flyer zijn helemaal onderaan te vinden!

Veel plezier met het kijken van deze video over de Cloud Forest en de Singapore Flyer, waar we (eindelijk!!!) een keer in mochten. Het was zeker de moeite waard!

 

 

Klik op de foto om deze groter te zien

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s