video Mijn Personal Project | Video

Mijn Personal Project is voorbij! Eindelijk! Het was iets waar ik 7 maanden aan heb gewerkt en vrijdag 17 maart heb ik mijn cijfer gekregen. Ik heb een 18 van de 32 punten behaald. Eigenlijk had ik hoger gehoopt, maar ik ben niet helemaal ontevreden. Ik heb een brochure over Singapore gemaakt, maar het Personal Project draaide vooral om het maken van een groot verslag waarin ik beschrijf wat ik hiervan heb geleerd.

Bekijk hier de video waarin ik meer over het Personal Project vertel:

Bekijk hier zelf mijn brochure:

Brochure (Klik op “brochure” om naar de pdf te gaan, het laden duurt even)

 

Mijn poster op de Personal Project Exhibition:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s