Storage Box (school)

Inmiddels is het al weer een tijdje geleden dat ik schreef dat ik ging beginnen met het maken van de Storage Box voor school. Ik hield toen een survey waarin ik vroeg welke van de storage systems het beste was. Dit is de tekening die als beste werd gekozen:

6e05d450-7d19-495c-a5e5-68261f8794c5

Ik heb uiteindelijk zelf toch voor een andere gekozen, omdat ik die handiger en veiliger voor kinderen vond.

c2743a1e-dbe0-4d24-ac94-97963caa099f

Deze box is inmiddels af en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Zouden jullie deze korte survey willen invullen voor mij? Deze week rondt ik het project helemaal af. Ik ben trots op wat ik heb gemaakt!

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

6 comments

  1. Nice and usefull storage box I am not sure if you received the survey. Please let me know if you did not. Nienke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s