Zaterdag – 10.000 km naar Nederland

Vorig bericht: Oliebollen en pannenkoeken

De zaterdag begon zoals elke laatste dag van een vakantie is: koffers inpakken. Opnieuw inpakken was bij mij ook hard nodig, want heel netjes was mijn koffer niet meer. Daarna reden we naar mijn oma. Daar bleven we de rest van de ochtend en het begin van de middag. Ik vond het weer heel lastig om afscheid te nemen. Daarna moesten we toch echt naar het vliegveld. Bij Schiphol leverden we de auto in en toen gingen we weer terug naar Singapore. Het voelde heel gek, aan de ene kant was het alsof we weer naar huis gingen, maar aan de andere kant was Nederland nog steeds ons thuis.

Onze vlucht was een hele speciale vlucht! Nadat we drie uur gevlogen hadden, kregen we champagne, omdat…. het op dat moment 12 uur was!! Zo vierden wij Oud en Nieuw, in het vliegtuig! Eerlijk waar, het was misschien jammer dat het vuurwerk misten (dat vond vooral mijn broertje vreselijk), maar dit was toch ook wel heel leuk.

En toen waren we weer in Singapore. Terug in ons eigen huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s