Donderdag en vrijdag – 10.000 km naar Nederland

Gisteren: Naar de kapper en een wok-restaurant

De hele ochtend bleven we nog bij mijn oom en tante, maar toen was ook daar het moment dat we weer afscheid moesten nemen. Dat was natuurlijk niet makkelijk. Daarna stapten we de auto in en gingen we naar mijn opa. Het was twee uur rijden. Bij mijn opa aten we allemaal nog een aantal oliebollen en haalde mijn moeder de laatste was uit de droger. Toen moesten we weer afscheid nemen en gingen we richting Barendrecht. Onderweg maakten we foto’s van de mooie lucht. Halverwege zetten we mijn zusje ergens af, daarna reden we langs een snackbar om nog even lekker ongezond (maar ook Nederlands) te doen. Toen reden we door en werd ook mijn broertje ergens afgezet. De auto zat inmiddels dus niet meer zo vol en we reden door naar Rotterdam. Daar haalden we een vriendin van mij op en mijn vader bracht ons naar Hotel New York. Daar dronken we samen thee. ’s Avonds reden we weer terug naar Barendrecht en daar sliep ik samen met mijn ouders in een huis dat we mochten ‘lenen’.

Voor vrijdag had ik nog geen plannen gemaakt, maar natuurlijk kreeg ik wel de vraag of ik die dag nog even tijd had :). Ik ben weer naar het gezin gegaan waar ik één van de eerste dagen pannenkoeken had gegeten. 8a47e3cd-6516-4d9e-b9f2-819a4e647611Toen mijn vader me daar met de auto naar toe bracht, hebben we nog een aantal foto’s gemaakt van de omgeving waar we dus ooit heel dichtbij woonden! Het had gevroren en het zag er allemaal heel mooi uit. De hele dag bleef ik bij het gezin en ’s avonds aten we weer pannenkoeken! Dit keer in een pannenkoekenhuis.

Het was heel gezellig, maar ik wist ook dat het de laatste volle dag in Nederland zou zijn…

 

Meer weten? Zaterdag komt het allerlaatste stukje over onze vakantie in Nederland online…

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s