Maandag en dinsdag – 10.000 km naar Nederland

Vorig bericht: De hele dag bij Else en de verjaardag van mijn oma vieren

 

Op maandag ging ik samen met mijn vader en zusje naar mijn opa toe. We hadden hem nog niet eerder gezien sinds we in Nederland waren. ’s Middags gingen we naar vrienden van mijn vader die in de buurt wonen, dat was heel gezellig. Nadat we bij mijn opa avond hadden gegeten, gingen we weer weg. Toen gingen we weer naar iemand anders die ook in de buurt woont. Daar kreeg ik echt een beetje het kerstgevoel, want er stond een kerstboom en er hingen zelfs kerstkransjes in! We bleven er ook logeren.

Toen mijn zusje en ik ’s ochtends weer wakker werden, was onze vader al vertrokken. Wij hebben daar rustig zitten ontbijten. Ze hadden croissantjes, bolletjes, sinaasappelsap en thee. Het was net als een zondags ontbijt, maar het was dinsdag.

Toen onze vader ons op kwam halen, reden we weer terug naar mijn opa. Daar deden we heel veel potjes Rummikub ;). Toen mijn vader klaar was met het regelen van een aantal dingen, gingen we naar zijn ooms en tante. Ze wonen met z’n drieën op een boerderij en ze hebben paarden, koeien, geiten, kippen, een hond en ons konijn. Omdat wij zijn verhuisd hebben we de twee konijnen bij hen gebracht. Eentje is er inmiddels dood, maar de andere hebben ze nog (met veel plezier!).

Toen we aan het eind van de middag weer thuis kwamen, haalden we mijn broertje en moeder op bij het huisje. Daarna reden we door naar een pannenkoekenhuis en aten we pannenkoeken!

 

 

Meer weten? Ik hou je op de hoogte! Het eerstvolgende bericht over onze vakantie in Nederland komt online op woensdag. Fijne kerstdagen!

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s