Cca, sleutel, light show – De hele week

Hoi!

Ik zit weer klaar om de hele week door te nemen! Het lijkt al een beetje een vast ritueel, aan het einde van de week vertellen wat ik heb gedaan. De afgelopen twee weken deed ik dit op zaterdag, tijdens het oppassen. Nu doe ik het op zondag.

Maandag had ik weer cca (theatre hair and make-up). Het was leuker dan de vorige keer!! We zouden beginnen met oogschaduw, maar dat is veranderd naar face painting (schminken). Omdat grade 10 (daar zit ik ook in) binnenkort naar Cambodja gaat (!!!!), moet er geld opgehaald worden. Zaterdag 24 september is er een familyday met verschillende activiteiten. Ik ga faces painten! (Als je zin hebt om te komen, dan kan dat natuurlijk 😉 )3ad362c1-ca0f-471d-9017-56a85d9a357f

Maandag begonnen we weer op onze hand (eigenlijk arm) om een beetje te oefenen. Omdat ik de enige ben uit grade 10, heeft ze mij nog snel wat extra dingetjes bijgebracht! Dat is leuk, deze les was dan ook veel interessanter dan de les daarvoor. Dit is wat ik had gemaakt om een beetje te oefenen.

Woensdagavond ging ik oppassen! Ik heb daar mijn huiswerk gemaakt (want ik ben een trouwe leerling 😉 ).

Vrijdag had ik een presentatie voor Engels! Het hoefde maar vijf minuten te duren en het moest gaan over een succesvolle, bekend persoon die de klas nog niet kent. Een beetje tegenstrijdig, maar het is mogelijk. Ik heb een presentatie gehouden over Mascha van Beautygloss. Zij is bij meisjes in Nederland heel bekend, maar mijn klas kende haar natuurlijk niet. Ik heb de hele presentatie gefilmd! Het geluid is niet zo heel goed, maar het gaat om het idee! Ik heb voor de zekerheid ondertiteling geplaats. Wat me meteen opviel was dat ik heel veel met mijn hoofd beweeg en alle zinnen aan elkaar plak met and :).

Deze dag kregen we ook de sleutel van ons nieuwe huis!! Ik ben er echt super blij mee!! Een deel van ons huis kun je zien in het onderstaande filmpje; ik heb namelijk deze hele dag gevlogd!

’s Avonds hadden we een etentje bij het zwembad in het appartementencomplex. Het was een feestje, omdat het de 15e dag van de 8ste maand van de Chinese kalender was.

Gisteren, zaterdagavond, gingen we naar Gardens by the Bay. Hier was een light show. Ook hier heb ik weer een filmpje van 😉 , maar ook foto’s.

6 comments

 1. Leuk om je zo te zien en te horen. Goed gedaan met de filmpjes, zo krijg ik echt even een idee van wat jullie doen. Groetjes vanaf deze kant 😘😘

  Like

 2. Hoi Carolien,

  Wow, wat een ander leven heb je daar in Singapore!
  Het ziet eruit als vakantie, maar ja, dat is het nu voor jou niet, of voelt het nog wel zo?

  Heel leuk om je zo op afstand een beetje te kunnen volgen!

  Groetjes,
  Jacomine

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s