We weten meer!

Inmiddels is het al weer een tijdje geleden dat we te horen kregen dat het definitief doorgaat! 16 maart was een dag waar we allemaal lang naar uit keken. Op deze dag zouden we weten of de verhuizing door zou gaan.

En dat gaat ie! Wij gaan echt verhuizen naar Singapore!

Ik heb er ontzettend veel zin in. Een nieuw leven opbouwen in een vreemd land, met een vreemde taal en met vreemde mensen klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar het heeft ook wel wat, hoor! Het is raar dat we hier alles achter gaan laten, maar we gaan ook iets nieuws ontdekken.

Op 1 augustus vertrekken we, iets later dan gepland. Vanaf maandag 8 augustus vind je op mijn andere site elke dag een vlog. Wanneer de scholen weer beginnen upload ik twee keer per week een vlog, eentje van maandag tot vrijdag en eentje van zaterdag en zondag. Daarnaast ben ik van plan om af een toe een extra video te maken en zo Singapore te laten zien.

Alle video’s zijn te vinden op mijn site carolienvlogt. Op deze site plaats ik foto’s van dingen die we gedaan hebben met daarbij een klein stukje tekst.

Ik kijk er echt ontzettend naar uit!

Tot snel,

Carolien

 

Dit bericht is bijgewerkt omdat de inhoud niet meer klopt.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s